30/09/2020

New coworking center in front of the estuary of Bilbao

Our Lottus Conference has been chosen to equip this shared workspace

Oslo Cowork

Oslo Cowork, a new coworking center in Bilbao, is a shared workplace with individual workspaces, a meeting room, a kitchen, and a bathroom. All this, in a 39-square-meter venue, is an example of taking advantage of the space, that was designed by BABELstudio.

The facilities are distributed on two levels, which has been possible thanks to the height of the premises. The main floor can accommodate 3-5 people and the mezzanine houses a meeting space.

The white walls, combined with the intense colour of the floor and the ash wood, provide calm and warmth to the atmosphere. This, together with our Lottus Conference chairs and the views of the estuary, makes this coworking center a perfect place to work.

Photographs: Biderbost Photo

Compartir en: Facebook Twitter Pinterest